Coaching

Reflextherapie Eindhoven behandelt vanuit een holistische geneeswijze, een totaaltherapie die naar de gehele mens kijkt. In deze coaching sessies gaan we kijken naar ons mentale, emotionele, sociale en ons fysieke lijf. Daarbij kijken we naar de oorzaak van de problematiek en niet enkel naar het gevolg.

Doormiddel van gesprekken en voetreflexologie worden de klachten of situaties inzichtelijk. De wisselwerking tussen inzicht en gedrag resulteert in bewustwording en bewustwording is het begin van herstel. Je wordt begeleid om deze inzichten om te zetten naar positieve veranderingen die bijdrage aan het genezingsproces. Zodat jij weer in goede gezondheid in het leven kan staan.

Coaching in combinatie met voetreflexologie

Het succes van coaching in combinatie met voetreflexologie zit met name in het feit, dat wanneer je ontspannen ligt en een voetreflex behandeling krijgt, je veel gemakkelijker praat. In deze ontspanning voel, ervaar en kun je dingen anders bekijken. Daarbij kunnen de voeten ook bepaalde aandachtspunten in het lichaam prijsgeven. Deze bevindingen kunnen direct in het gesprek ingezet worden. Dat maakt coaching en voetreflexologie zo effectief en prettig om te ervaren.

Ben je vastgelopen en kun je wat hulp gebruiken om weer wat overzicht en inzicht te krijgen op je leven of je gezondheid, neem dan contact op.

Naast de volwaardige voetreflexopleidingen ben ik ook in bezit van een volledig geaccrediteerde psychosociale basiskennis diploma.

Tevreden cliënt

Een aanrader

In een wat moeilijkere periode in mijn leven heeft Ilse me meerdere keren behandeld. Voetreflexologie en de gesprekken met Ilse hebben geholpen mijn leven weer in balans te brengen. De inzichten die Ilse door de therapie en door goed te luisteren opdoet in combinatie met de manier waarop zij 'spiegelt' zijn van hoog niveau en heb ik als zeer prettig ervaren. Een aanrader.

Jeroen uit Eindhoven