Voordelen voor bedrijven

Waarom voetreflexologie toepassen binnen je bedrijf of organisatie? Met voetreflextherapie investeer je in de gezondheid en welzijn van jouw medewerkers. Voetreflextherapie wordt met name in Denemarken, maar ook in andere landen al jarenlang succesvol ingezet bij het verminderen van ziekteverzuim. Uit diverse onderzoeken is gebleken, dat de werktevredenheid van de werknemers wordt verhoogd en kosten worden bespaard.

Wat kan voetreflexologie doen voor jouw werknemers?

  • Voetreflex helpt bij het verminderen van diverse arbeidsgerelateerde klachten zoals arm-, schouder-, nek en rugklachten.
  • Voetreflex vermindert stressgerelateerde klachten.
  • Voetreflex helpt een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid te behouden en/of te bevorderen.
  • Voetreflex werkt bevordelijk voor de concentratie en motivatie.
  • Voetreflex vermindert het ziekteverzuim.
  • Voetreflex is een tastbare waardering in het welzijn en de zorg voor het personeel.

Voetreflextherapie is fiscaal aantrekkelijk

Voetreflextherapie is fiscaal aantrekkelijk voor werkgevers, indien er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

  • De werkgever heeft een arboplan.
  • De voetreflextherapie maakt in redelijkheid deel uit van het arboplan en de behandeling vindt onder werktijd plaats.
  • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, beschouwt de belastingsdienst voetreflextherapie als vrije verstrekking en is het daarmee aftrekbaar van de loonbelasting. Tevens kan de in rekening gebrachte btw in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

Voetreflexologie in jouw bedrijf

Reflextherapie Eindhoven komt naar je toe. Behandelstoel en benodigdheden worden meegenomen zodat er niet meer dan een afzonderlijke ruimte nodig is. Voetreflextherapie bij je op het werk? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Tevreden cliënt

Door de behandelingen voel ik me vitaler

Ilse is een zeer prettig persoon om je op je gemak te stellen en de behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling legt ze goed uit wat ze doet en waar je punten op je voeten mee corresponderen in je lichaam. Tijdens de behandelingen ervaar ik lichamelijke positieve werking, zoals tintelingen of “warme golven” door de voetmassage.

Door de behandelingen voel ik me vitaler en meer tot rust waardoor ik meer in het hier en nu bezig ben en me minder druk maak over wat de toekomst moet brengen. Ik kan iedereen aanraden om dit eens te proberen en te ervaren wat het voor je kan betekenen.

Alexander van der Krieken
Continuous improvement leader Philips