Welke klachten kunnen er behandeld worden met voetreflexologie?

Een klacht of ziekte is de manier waarop het lichaam zegt, dat er iets niet in orde is. Ons lichaam kent vele manieren om ons dit duidelijk te maken.

Voorbeelden van klachten:

  • Stress (burn-out, depressie, slaapproblemen, lichamelijke klachten door stress)
  • Spijsverteringsklachten (maag-darmklachten, verstopping, diarree)
  • Allergieën (hooikoorts, eczeem)
  • Gewrichtsklachten (pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, artrose)
  • Hoofdpijn (hormoniale migraine, migraine)
  • Menstruatie (menstruatie klachten, onregelmatige, pijnlijke of hevige menstruatie)
  • Rouwverwerking (verlies van een dierbare, verlies van baan, echtscheiding of verlies van lichamelijke functies. Denk aan blijvend letsel, verandering in leefwijze)

Voetreflexologie is een natuurlijke en veilige behandelwijze. Reflexologie is een aanvulling op de reguliere behandelmethoden. Omdat er niet alleen naar de klacht maar ook naar de oorzaak gekeken wordt, wordt er sneller en beter resultaat behaald.

Wellicht staat jouw specifieke vraag of klacht niet hierboven vermeld en wil je hierover meer informatie. Reflextherapie Eindhoven denkt met je mee. Voor meer informatie adviseer ik je graag.

Tevreden cliënt

Ilse gaf me vertrouwen dat het weer goed zou komen

Tijdens mijn burn-out ben ik bij Ilse terecht gekomen. Het was elke keer heerlijk om tot rust te komen en me erna energieker te voelen. Ook hielp het mij om beter te in slaap te kunnen vallen. Ilse gaf me vertrouwen dat het weer goed zou komen.

Inmiddels ben ik al veel verder, maar ga nog graag af en toe naar Ilse. Ze geeft mij de ruimte om rust in mezelf te behouden. Of ik nu wil praten of juist stil zijn tijdens de behandeling, Ilse behandelt geïnteresseerd, respectvol en met veel warmte en vriendelijkheid.

Yvette, 44 jaar uit Waalre