Mijn menstruatie werd minder heftig.

Je bent erin geslaagd al mijn twijfels weg te nemen

Ik had niet echt een goed beeld van voetreflexologie en heb aangegeven dat ik een “down to earth type” ben en niet “zweverig”, dus was eerst een beetje huiverig, maar je bent erin geslaagd al mijn twijfels weg te nemen.

“Kwaaltjes” waaraan ik leed waren te voelen in mijn voeten

De eerste intake en behandeling voelden wat vreemd, omdat je niet weet wat je te wachten staat. Het verbaasde me dat enkele “kwaaltjes” waaraan ik leed te voelen waren in mijn voeten.

De opvliegers zijn nu helemaal weg

Omdat ik door de overgang klachten had op hormonaal gebied heb je me daarop behandeld en ik moet zeggen dat bijv. de opvliegers een stuk minder waren (en nu zelfs helemaal weg zijn....), ook de menstruatie was minder heftig: heel erg bedankt daarvoor. (ik ben wel zo nuchter dat ik denk dat je niet weet of het zonder jouw behandeling ook weg zou zijn, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het wel erg toevallig is dat het samenvalt en dat het haast wel door de behandelingen moet komen).

De behandelingen hebben me prima geholpen

Heel erg bedankt voor de prettige behandelingen, extra fijn dat ze ook nog geholpen hebben. Je laat de mensen ook aan het woord en je krijgt het gevoel dat je je problemen prima met jou kunt bespreken. Aan het einde van de laatste behandelingen kreeg ik echt een loom en ontspannen gevoel. De behandelingen hebben me prima geholpen, complimenten daarvoor.

Yvonne