Ervaringen cliënten

Ilse gaf me vertrouwen dat het weer goed zou komen

Tijdens mijn burn-out ben ik bij Ilse terecht gekomen. Het was elke keer heerlijk om tot rust te komen en me erna energieker te voelen. Ook hielp het mij om beter te in slaap te kunnen vallen. Ilse gaf me vertrouwen dat het weer goed zou komen.

Inmiddels ben ik al veel verder, maar ga nog graag af en toe naar Ilse. Ze geeft mij de ruimte om rust in mezelf te behouden. Of ik nu wil praten of juist stil zijn tijdens de behandeling, Ilse behandelt geïnteresseerd, respectvol en met veel warmte en vriendelijkheid.

Yvette, 44 jaar Waalre

Mijn rugklachten zijn weggebleven

Naar aanleiding van steeds terugkomende rugklachten heb ik in oktober bij Ilse aangeklopt. Ik kon diezelfde week nog langs komen voor de eerste behandeling.

Ik heb nu ongeveer 7 behandelingen gehad. Je wordt warm ontvangen en iedere behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende voetmassage. Mijn rug klachten zijn niet meer terug gekomen, ik ervaar minder spanning in mijn hele lijf en voel me energiek, fit en fijn.

Ilse past haar sessies nu aan op mijn specifieke behoeften van die dag en legt daarbij ook altijd uit waarom ze een bepaalde techniek gebruikt en hoe deze zou kunnen helpen. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en resultaten en blijf haar zeker bezoeken!!! Dank je wel Ilse, tot gauw weer !!!

Pascalle, Eindhoven

Ilse is really great in her work

I had doubts that it could really have effect on body & mind. After a session when I was not feeling well, I felt better than before the session. Therefore I am convinced that reflexology is good for body and mind. I found the reflexology sessions very nice, relaxed, environment and Ilse is really great in her work and not to forget a very nice person. I think I will book new session with Ilse after I change my health insurance for 2017.

Mandy de Wolff-Andreas

Een aanrader

In een wat moeilijkere periode in mijn leven heeft Ilse me meerdere keren behandeld. Voetreflexologie en de gesprekken met Ilse hebben geholpen mijn leven weer in balans te brengen. De inzichten die Ilse door de therapie en door goed te luisteren opdoet in combinatie met de manier waarop zij 'spiegelt' zijn van hoog niveau en heb ik als zeer prettig ervaren. Een aanrader.

Jeroen uit Eindhoven

Heeft het me geholpen? Jazeker

Enerzijds dmv het bewuster worden van mijn lichaam en anderzijds doordat de klachten gedeeltelijk of grotendeels verdwenen zijn.

Ik ben me mezelf ervan bewust dat de arbeid die ik verricht ism het te weinig bewegen de klachten veroorzaken. Verder ga ik proberen om bepaalde zaken eigen te maken zodat de klachten niet of minder snel terug zullen keren.

Een compliment aan jou voor de manier waarop je de behandeling uitvoert. Rustgevend, goede uitleg en prettig in het gesprek.

Huub

Geweldig dat deze therapievorm zo ondersteunend kan zijn bij herstel!

Vorig jaar werd ik plotseling volledig arbeidsongeschikt. De ene dag werkte ik nog met passie en plezier in de zorg, en de dag erna zat ik uitgeblust op de bank. Diagnose: burn out met depressieve kenmerken.

Lees verder

Ik groei na iedere behandeling in meerdere opzichten

Een goede vriendin vertelde me over Ilse en de heilzame werking die haar behandelingen op haar gezondheid heeft. En dat vertelde ze niet voor niets. Eind juli 2014 heb ik een caudalaesie opgelopen door een valpartij.

Lees verder

Een luisterend oor voor wanneer het nodig is

In het begin had ik twijfels omdat ik niet zeker wist in hoeverre de voetreflexologie mij zou kunnen helpen met bepaalde klachten. Ik had er ook nooit eerder van gehoord, maar op aanraden van veel enthousiaste collega’s heb ik me toch ingeschreven.

Lees verder

Mijn menstruatie werd minder heftig

Ik had niet echt een goed beeld van voetreflexologie en heb aangegeven dat ik een “down to earth type” ben en niet “zweverig”, dus was eerst een beetje huiverig, maar je bent erin geslaagd al mijn twijfels weg te nemen.

Lees verder

De voetrefelexoloog geeft een voetreflexmassage