Voeding

Je lichaam is het enige in het leven wat echt alleen van jou is. Je hebt er maar een, en daar moet je je hele leven mee doen. Het stelt je in staat om het leven te beleven, te voelen en te ervaren. Het verdient daarom ook om met aandacht en goede verzorging behandeld te worden.

Elk lichaam is er een en elk lichaam heeft zijn eigen stofwisseling en fysiek vermogen. Maar gezond eten kunnen we allemaal leren. Echter wordt het ons heel moeilijk gemaakt om de juiste keuzes te maken in de supermarkt. Door ons drukke leven denken we dat we te weinig tijd hebben om gezonde voedingskeuzes te maken. Echter gezond koken hoeft niet lang te duren.

Reflextherapie Eindhoven behandelt vanuit een holistische geneeswijze, een totaaltherapie die naar de gehele mens kijkt. Juist wanneer je ontspannen ligt en een voetreflex behandeling krijgt, praat je veel makkelijker. In deze ontspanning voel, ervaar en kun je de dingen anders bekijken. Daarbij kunnen de voeten ook bepaalde aandachtspunten in het lichaam prijsgeven. Deze bevindingen kunnen direct in de voedingsadviezen ingezet worden.

Bij voedingsadviezen gaan we kijken naar ons fysieke, emotionele, mentale en sociale lijf. Want voeding raakt al deze aspecten. Hierbij put ik veel kennis uit mijn medische en psychosociale scholing. Daarnaast heb ik een opleiding voedingsdeskundige gevolgd en nog een bijscholing gedaan als Orthomoleculair voedingsadviseur.

Doormiddel van gesprekken en voetreflexologie worden de klachten of situaties inzichtelijk. Zo creëren we een realistisch, verantwoord en haalbaar traject. Waarin het welzijn van lichaam, geest en welbevinden het doel is.

Wil je meer informatie of een afspraak, neem dan contact op.

Tevreden cliënt

Heeft het me geholpen? Jazeker

Enerzijds dmv het bewuster worden van mijn lichaam en anderzijds doordat de klachten gedeeltelijk of grotendeels verdwenen zijn.

Ik ben me mezelf ervan bewust dat de arbeid die ik verricht ism het te weinig bewegen de klachten veroorzaken. Verder ga ik proberen om bepaalde zaken eigen te maken zodat de klachten niet of minder snel terug zullen keren.

Een compliment aan jou voor de manier waarop je de behandeling uitvoert. Rustgevend, goede uitleg en prettig in het gesprek.

Huub